Welcome trays – Welcome tray set

Welcome trays hotel

Met Welcome Trays in de hotelkamer worden de hotelgasten voorzien van alle luxe. Een welcome tray set draagt bij aan een positieve hotelervaring. Niets is fijner dan even bijkomen in de hotelkamer onder het genot van een kopje koffie of thee.

Een welcome tray van roootz behoort tot de standaarduitrusting van iedere hotelkamer. Alle welcome tray sets kunnen worden voorzien van een waterkoker en/of een koffiemachine en natuurlijk kopjes en glazen. De welcome trays zijn volledig naar eigen inzicht in te richten met koffie cupjes, theezakjes, lepeltjes, suiker, melk en koekjes en chocolade.

Roootz heeft een breed assortiment met welcome trays. De roootz welcome tray sets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en groottes. Zo is er voor ieder hotel een passende tray te vinden. Bij roootz maken we gebruik van het mix & match principe. Onze trays zijn te combineren met diverse waterkokers, koffie machines, koffie kopjes in meerdere kleuren en theeglazen. Het is tevens mogelijk om de kopjes en glazen te voorzien van uw eigen hotel logo. Of om bij de trays uw eigen A5 leaflet te plaatsen. Zo maakt u de koffie en thee beleving nog persoonlijker! U kunt bij roootz complete welcome tray sets bestellen.

Wat zijn de voordelen van een welcome tray van kunststof?

Een kunststof Welcome tray is krasvast en hufter-proof. De tray zal niet snel beschadigen, en is járen te gebruiken. In de kunststof (ABS) welcome trays van roootz zit een uitsparing voor de waterkoker incl. een anti-diefstal beveiliging. De waterkoker basis zit dus vast aan de tray. De trays zijn voorzien van vakjes met afgeronde hoeken. (dit maakt schoonmaken makkelijker) Én de trays zijn gemaakt van hittebestendig materiaal (ABS).

OFFERTE OPVRAGEN

Bent u geïnteresseerd in de roootz producten? Vul het formulier in en we zullen u zo spoedig mogelijk een offerte toesturen.
Welcome Tray Hout voor Hotel Voordelen

Wat zijn de voordelen van een welcome tray van hout?

Een houten welcome tray geeft een warme en luxe uitstraling aan de hotelkamer. Ook meubilair van hout in de hotelkamer? Dan kan een houten welcome tray set heel mooi matchen met de rest van het meubilair. OF juist als eye catcher dienen als hij afwijkt van de standaard kleur die gebruikt is in de hotelkamer.

Roootz Welcome trays Bestellen

Wilt u graag een Roootz welcome tray bestellen of gewoon even bekijken welke welcome tray set het beste past in uw hotelkamer? Bekijk hier alle mogelijkheden