Kofferdrager Hotel Zwart Staal

Bagagerek Hotel Zwart STAY

De Roootz Stay Kofferdrager in Zwart Staal

  • Solide stalen frame met zwarte nylon banden
  • Zeer Compact op te vouwen
  • Nederlands ontwerp
  • 2 Jaar Garantie
  • Sterk en stabiel
  • Past perfect in de garderobekast
  • Drie sterke nylon banden
  • Budgetvriendelijk model
  • Fraai afgewerkt – afgeronde hoeken – ronde vormen
  • Geproduceerd met oog voor detail

Kofferrek Staalkleur

Staal Zwart

Kofferrek Banden

Nylon zwart

Extra opties

Wandhaken om het kofferrek aan de muur te bevestigen

Logo bordring op de nylon banden

Kofferrek bevestigen aan de wand door middel van haken - ruimte besparend

Wandhaken om het kofferrek op te hangen

Ontdek Onze Kofferdrager van Zwart Staal voor de Hotelkamer

De Roootz Stay kofferdrager is een modern zwart stalen bagagerek, speciaal ontworpen voor hotels. Deze kofferdragers bieden niet alleen een praktische oplossing voor het opbergen van bagage, maar voegen ook een vleugje stijl toe aan elke hotelkamer. Ontworpen met de Nederlandse precisie zijn deze bagagerekken een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Kenmerken:
Zeer Compact Op te Vouwen:
Maximaliseer de ruimte in uw hotelkamers. Onze bagagerekken kunnen eenvoudig worden opgevouwen tot een compact formaat wanneer ze niet in gebruik zijn.

2 Jaar Garantie:
Wij geloven in de duurzaamheid van onze producten. Daarom bieden we met vertrouwen 2 jaar garantie op onze kofferdragers.

Nederlands Ontwerp:
Ervaar de vakkundigheid van Nederlands design. Deze kofferdrager is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de hoge normen van functionaliteit en esthetiek.

Sterk en Stabiel:
Onze bagagerekken zijn vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor ze sterk en stabiel zijn voor het veilig opbergen van bagage.

Past Perfect in de Garderobekast:
Naadloos integreren in uw hotelkamer. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat het kofferdrager perfect past in de garderobekast.

Drie Sterke Nylon Banden:
Houd bagage stevig op zijn plaats met drie robuuste nylon banden, waardoor uw gasten een georganiseerde en nette ruimte hebben.

Budgetvriendelijk Model:
Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Onze kofferdragers bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor uw hotelinrichting.

Fraai Afgewerkt – Afgeronde Hoeken – Ronde Vormen:
Esthetiek ontmoet functionaliteit. Het fraaie ontwerp met afgeronde hoeken en ronde vormen zorgt voor een elegante uitstraling.

Kofferdrager Hotelkamer Geproduceerd met Oog voor Detail:
Elk bagagerek wordt met zorg geproduceerd, met oog voor de kleinste details. Zo creëren we een kwaliteitsproduct dat de verwachtingen van uw gasten overtreft.

Geef de gastvrijheid van uw hotel een upgrade met onze zwarte stalen bagagerekken. Stijlvol, functioneel en betaalbaar – een perfecte aanvulling op uw hotelkamers.

Ook verkrijgbaar in het wit en in het zilver

Meer hotel producten