Witte Bagagerekken voor Hotels

Witte Kofferrekken Hotel STAY

Witte Bagagerekken voor hotels metaal met poedercoating – Roootz Stay

  • Wit stalen frame met zwarte nylon banden
  • Zeer Compact opvouwbaar
  • Nederlands ontwerp
  • 2 Jaar Garantie
  • Sterk en stabiel
  • Met gemak op te bergen in de garderobekast
  • Drie sterke zwarte nylon banden
  • Budgetvriendelijk model
  • Fraai afgewerkt met afgeronde hoeken
  • Met oog voor detail afgewerkt

Kofferrek Staalkleur

Staal Wit

Kofferrek Banden

Nylon zwart

Extra opties

Logo borduring op de nylon banden | Wandhaken om het kofferrek aan de muur te bevestigen

Logo bordring op de nylon banden

Kofferrek bevestigen aan de wand door middel van haken - ruimte besparend

Wandhaken om het kofferrek op te hangen

De Roootz Stay Witte Bagagerekken voor Hotels:

Met de Roootz Stay bagagerekken combineren we functionaliteit met design. Onze witte kofferrekken zijn speciaal ontworpen voor hotels. Deze bagagerekken zijn niet alleen een praktische oplossing voor het opbergen van de trolley in de hotelkamer, maar voegen ook een een uniek design toe aan elke hotelkamer. Met een Nederlands ontwerp zijn deze bagagerekken een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

Compact en Stijlvol Ontwerp:
De Roootz Stay bagagerekken in staal met witte poedercoating worden gekenmerkt door hun eigentijdse ontwerp met stijlvolle ronde vormen. Deze witte kofferrekken bieden niet alleen een praktische oplossing voor het opbergen van bagage. Deze bagagerekken zijn een combi van functionaliteit en stijl en ze zijn ruimtebesparend. De ronde vormen geven de kofferrekken een elegante uitstraling, terwijl de witte poedercoating zorgt voor een moderne en frisse look.

Gemakkelijk op te bergen en Direct Leverbaar:
De kofferrekken zijn zeer compact en kunnen moeiteloos opgeborgen worden in de kast of aan ophanghaken aan de wand, waardoor kostbare ruimte in hotelkamers geoptimaliseerd wordt. De Roootz Stay kofferrekken zijn uit voorraad leverbaar.

Nieuw Ontwerp, Budgetvriendelijk en Duurzaam:
Met dit vernieuwende ontwerp brengt Roootz kofferrekken op de markt die niet alleen stijlvol zijn, maar ook betaalbaar. Het budgetvriendelijke aspect gaat echter niet ten koste van de duurzaamheid & het design. Deze kofferrekken zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal en zijn fraai afgewerkt. Hotels kunnen jaren lang plezier hebben van deze kofferrekken.

Voorzien van 3 Zwarte Nylon Banden:
De kofferrekken zijn uitgerust met drie stevige zwarte nylon banden om de trolley of koffer veilig op zijn plaats te houden.

Zwarte RVS Wandhaken met Leren Cover:
De Roootz Stay kofferrekken kunnen geleverd worden met zwarte RVS wandhaken. Deze wandhaken zijn verkrijgbaar met een leren cover in zwart of cognac-bruin leer om ervoor te zorgen dat de kofferrekken geen beschadigingen oplopen. En uiteraard geeft deze leren cover een luxe uitstraling aan de wandhaken. Hierin is de aandacht voor detail terug te zien waarmee Roootz haar hotel producten ontwerpt.

Kortom: Upgrade de kamers van uw hotel met onze witte bagagerekken. Elegant, functioneel en betaalbaar – een perfecte aanvulling voor iedere hotel, Bed & Breakfast of pension.

Ook verkrijgbaar in het zwart en in het zilver

Meer hotel producten