Het laatste roootz nieuws

2400 Bomen geplant WeForest | Roootz

WeForest 2400 Bomen geplant | ROOOTZ Hotel Producten

Roootz kijkt terug op een succesvol 2018 met mooie orders, een top referentie lijst en een geweldig team van distributeurs, ontwerpers en re-sellers die onze kofferrekken met groot enthousiasme verkopen. We danken alle hotels, B&B’s en zorginstellingen die in 2018 gekozen hebben voor de roootz kofferrekken.

Door jullie fantastische orders zal roootz in samenwerking met WeForest maar liefst 1100 bomen planten over het jaar 2018. Hiermee staat de teller op 2400 bomen in totaal en daar zijn we trots op!

Meer lezen over hoe het planten van bomen kan bijdragen om de CO2 in de atmosfeer te verminderen? Neem dan eens een kijkje op de website van WeForest.

Tekst: Roootz Hotel Producten

Compacte kofferrekken geleverd in Dubai | Roootz

Compacte Kofferrekken | ROOOTZ Hotel Producten

Onze distributeur B~TRAY is goed bezig! We hebben wederom een hele mooie bestelling voor de Roootz Compact Kofferrekken van ze ontvangen. Momenteel zijn er 145 kofferrekken op weg naar Dubai, waar het Studio One Hotel in januari 2019 zijn deuren opent. Dit unieke 4-sterrenhotel is gevestigd in Dubai Studio City. Het ontwerp van de hotelkamer ziet er modern, maar gezellig uit door natuurlijke materialen, staal en glas te combineren. De kunst aan de wanden en op de plafonds in combinatie met de speciaal ontworpen tapijten geven de kamers kleur en een persoonlijke touch. We zijn er zeker van dat de hotelgasten dol zullen zijn op dit unieke hotelconcept, waar ze binnenkort kunnen genieten van de voordelen van de compacte bagagerekken van roootz! Bedankt voor deze leuke order team B~TRAY.

Tekst: Roootz Hotel Producten

Zwarte kofferrekken voor The Westin Dragonara Resort

Zwarte Kofferrekken | ROOOTZ Hotel Producten

Wederom een mooie referentie voor roootz! Via onze distributeur B-Tray hebben wij een order ontvangen voor kofferrekken voor The Westin Dragonara Resort op Malta. Dit hotel telt 340 kamers met een schitterend uitzicht over de Middellandse Zee vanaf het privé balkon of terras. De ruime hotelkamers zijn voorzien van alle luxe die je als hotelgast verwacht. Het hotel heeft gekozen voor het zwarte Roootz Compact Kofferrek met 3 stevige zwarte nylon banden. Een uitstekende keuze die de hotelgasten zeker zullen waarderen. Wij danken B-Tray voor deze mooie order!

Tekst: Roootz Hotel Producten

Compacte kofferrekken voor Ibis Styles Fréjus in Frankrijk

Witte Kofferrekken | ROOOTZ Hotel Producten

Onlangs heeft roootz 54 compacte kofferrekken geleverd aan IBIS Styles Fréjus in Frankrijk. Dit hotel is volledig gerenoveerd met een kleurrijk snoep-thema en maakt deel uit van de Accor Hotel Group. Roootz heeft deze mooie order ontvangen via haar distributeur ALDA hotel equipment. Het hotel is zeer tevreden met de witte bagagerekken met grijze nylon banden. Hun feedback:

“IBIS STYLES FRÉJUS FRANCE heeft een goede beslissing genomen bij de aankoop van deze kofferrekken. Mooi, eenvoudig en neemt geen plaats in de kamer in (kan netjes worden opgeborgen). Ook heel fijn dat de riemen verwijderd kunnen worden om schoongemaakt te worden. Een zeer goed product! ”

Tekst: Roootz Hotel Producten

Kofferrekken voor Mercure Hamburg

Kofferrekken | ROOOTZ Hotel Producten

Ook in Duitse hotels zijn onze compacte kofferrekken populair. Het Mercure hotel in Hamburg heeft gekozen voor het zwarte roootz compact kofferrek met nylon banden voor haar kamers. Deze mooie order van 167 kofferrekken ontvingen wij via onze distributeur Hotel Supply, de internationale leverancier van hotelartikelen. Hotel Supply wil, net als roootz, de Hospitality industrie steunen in het maatschappelijk verantwoord ondernemen. De roootz kofferrekken vallen dan ook onder hun Green ColleXion label™. Voor iedere 3 verkochte kofferrekken plant roootz een boom in samenwerking met WeForest. Met deze order worden er dus maar liefst 56 bomen geplant in India. Wij danken Hotel Supply voor deze mooie samenwerking.

Tekst: Roootz Hotel Producten

Roootz Kofferrekken voor het gastenverblijf van het VU medisch centrum

Compacte Hotel Kofferrekken | ROOOTZ Hotel Producten

Ook ziekenhuizen en zorginstellingen weten de roootz kofferrekken te vinden. Voor haar gastenverblijf heeft het VU medisch centrum in Amsterdam gekozen voor de compacte roootz kofferrekken. Wij ontvingen deze order via onze distributeur Kingdom Hotel Supplies, de ‘One stop shop’ voor de hotellerie. Wij danken Kingdom Hotel Supplies voor deze order en hopen in de toekomst meer ziekenhuizen en zorginstellingen te mogen voorzien van onze hotelproducten.

Tekst: Roootz Hotel Producten

Roootz Kofferrekken geleverd aan Sheraton hotel in Canada

Hotel Kofferrekken geleverd in Canada | ROOOTZ Hotel Producten

Trots om deel uit te maken van dit zeer mooie project van Starwood Hotels and Resorts in CANADA. Het Sheraton Saint-Hyacinthe Hotel in Quebec opent deze maand. Het hotel beschikt over 223 kamers, waaronder 17 suites, verdeeld over 16 verdiepingen. Het roootz compact kofferrek met bruin lederen banden wordt in alle kamers geplaatst. We zijn trots op deze mooie referentie en we raden u  zeker aan om dit geweldige hotel te bezoeken.

Tekst: Roootz Hotel Producten

Hotel Bagagerekken naar Engeland

Roootz Hotel Bagagerek Engeland | ROOOTZ Hotel Producten

Onlangs hebben we een bestelling ontvangen voor onze Hotel Bagagerekken uit Engeland via een van onze wederverkopers: Gilchrist & Soames. De keuze van de klant is gevallen op het roootz compact bagagerek met opstand en met bruin lederen banden. De bagagerekken zijn geleverd bij The Grand York Hotel and Spa. Het enige 5-sterren hotel in York. We zijn er zeker van dat de roootz bagagerekken een mooie aanvulling zijn op de kamers.

Tekst: Roootz Hotel Producten

Roootz Hotel Kofferek naar Tallinn

Roootz Hotel Kofferrek Tallinn | ROOOTZ Hotel Producten

Een erg mooie order vanuit Estland. Roootz heeft 96 Hotel Kofferrekken geleverd aan het Centennial Hotel in Tallinn. Een gloednieuw 4-sterrenhotel in het centrum van Tallinn en onderdeel van de Unique Hotels Group; een kleine groep lifestyle hotels. We zijn er zeker van dat het Roootz Compact Hotel Kofferrek een mooie aanvulling zal zijn in de hotelkamer. En nog belangrijker, de hotel gasten zullen deze extra service zeker waarderen!

Tekst: Roootz Hotel Producten

Het Roootz Hotel Kofferrek geleverd aan SWEETS hotel

Roootz Hotel Kofferrek in SWEETS hotel | ROOOTZ Hotel Producten

Roootz is super trots op deze referentie! SWEETS hotel heeft voor haar innovatieve hotel concept gekozen voor het roootz hotel kofferrek. Het SWEETS hotel bestaat uit 28 brugwachtershuisjes verspreid over de stad Amsterdam die door het water met elkaar worden verbonden. Wat een unieke manier om in Amsterdam te verblijven en wat fijn dat de hotel gasten tijdens hun verblijf gebruik kunnen maken van het ultra compacte roootz hotel kofferrek voor het opbergen van hun bagage. Wij zijn enthousiast! U ook?

Tekst: Roootz Hotel Producten