Strijkstation hotel

Wat is een strijkstation voor hotels?

Een strijkstation hotel is bedoeld om kleding te kunnen strijken in de hotelkamer. Kleding kan kreuken tijdens het vervoer in de trolley of de koffer. Met een strijkstation in de hotelkamer is het mogelijk om zelf de kleding te strijken voordat het gedragen wordt.

Hoe ziet een hotel strijkstation eruit?

Een strijkstation voor in een hotel is voorzien van een haak zodat deze in de kledingkast kan worden opgeborgen. Verder is het strijkstation voorzien van een droogstrijkijzer of een stoomstrijkijzer die speciaal voor hotels zijn ontwikkeld. Een strijkstation is vaak voorzien van aan anti-diefstal systeem voor het strijkijzer zodat deze niet in de koffer meegenomen kan worden.

Waar vind je een strijkstation hotel in een hotelkamer:

In een hotelkamer is vaak niet extreem veel ruimte. De strijkstations zijn daarom opklapbaar en vaak te vinden in de garderobekast of aan een kledingroede in de kamer. Het is ook mogelijk om het strijkstation aan een wandhaak in de hotelkamer op te hangen. Hierdoor is het direct zichtbaar dat er een strijkstation aanwezig is.

OFFERTE OPVRAGEN

Bent u geïnteresseerd in de roootz producten? Vul het formulier in en we zullen u zo spoedig mogelijk een offerte toesturen.
Hotel strijkstation - compact model met strijkijzerhouder, strijkijzer en ophang haak

Wat voor soorten hotel strijkstations zijn er?

*Compact strijkstation hotel voor op het bureau. (opklapbaar)
*Strijkstation hotel met ophanghaak (Ophangen in de garderobekast / aan een wandhaak)
*Strijkstation hotel met anti-diefstal systeem voor het strijkijzer
Er is voor iedere hotelkamer wel een passend strijkstation te vinden. De kleuren variëren van modern zwart frame met antraciet hoes tot witte frames met een gekleurde hoes.

De voordelen van een strijkstation in de hotelkamer op een rij:

-Compact opvouwbaar
-Gemakkelijk op te bergen in de garderobekast of aan de muur
-Met 1 handbeweging in en uit te klappen door de handige haak onderaan het strijkoppervlak
-Strijken op ergonomische hoogte
-Extra luxe en comfort
-Positieve bijdrage aan de gastbeleving
-Tijdsbesparing
-Hotel strijkijzers voorzien van veiligheidsfeatures

Strijkstation Hotel Bestellen

Bent u enthousiast geworden door de bovenstaande beschrijving? Wilt u graag een strijkstation voor uw hotel bestellen, of gewoon even bekijken welk strijkstation het beste past in uw hotelkamer? Bekijk hier alle mogelijkheden.