Luxe Hotel Steamer en Strijkijzer 2 in 1

Steamer voor Hotels Stomen en strijken 2 in 1 Roootz Smooth

Nieuw Hotel Product: De Roootz Kledingstomer – Smooth Steamer

Luxe Steamer voor de hotelkamer

Wij laten u graag kennismaken met onze ultramoderne hotel steamer. Met deze steamer voorzien hotels hun gasten met de nieuwste innovaties op het gebied van strijkcomfort in de hotelkamer. Maak kennis met onze hotel kledingstomer, een 2-in-1 oplossing voor strijken en stomen, die ervoor zorgt dat uw kleding er altijd onberispelijk uitziet.
De hotelsteamer heeft een indrukwekkend vermogen van 1500W en werkt op een spanning van 220~240V met een frequentie van 50/60 Hz. CE- en CB-goedgekeurd voldoen we aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid.

De strijkzool is gemaakt van non-stick materiaal, wat zorgt voor soepel glijden over stoffen zonder schade aan te richten. De 2-in-1 functie biedt zowel strijkijzer als stomer in één apparaat, waardoor u flexibiliteit heeft in het gebruik.

De thermostaat van de steamer heeft twee niveaus:
– Niveau 1 (90-120°C): geschikt voor delicate stoffen zoals synthetisch, zijde en wol.
– Niveau 2 (120-150°C): ideaal voor katoen en linnen.

De stoomregelaar heeft ook twee niveaus:
– Niveau 1: geschikt voor synthetische, zijden en wollen stoffen.
– Niveau 2: ontworpen voor katoen en linnen.

Voor extra veiligheid is de hotelsteamer uitgerust met oververhittingsbeveiliging en een rood ‘in gebruik’-lampje om aan te geven wanneer het apparaat actief is. Met een snelle opwarmtijd van slechts 30 seconden en krachtige stoomstoten, zowel verticaal als horizontaal, kunt u snel en efficiënt uw kleding verzorgen.
Het zelfreinigende systeem en de antikalkfunctie verlengen de levensduur van de steamer, terwijl de snoerlengte van 1,7 meter en het gewicht van 1,88 kg zorgen voor gebruiksgemak. Het waterreservoir heeft een capaciteit van 330 ml, wat voldoende is voor langdurig gebruik.

Voor extra gemak biedt de kledingstomer stand-by-bescherming gedurende 15 minuten en is voorzien van een bewegingssensor met automatische uitschakeling na 5 minuten inactiviteit. Bovendien kunt u kiezen voor wandmontage of ophangen aan de kledingroede, waardoor het apparaat gemakkelijk op te bergen is en altijd binnen handbereik is.
Met onze kledingstomer streven we ernaar uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, zodat u er op uw best uitziet en zich op uw gemak voelt, waar u ook gaat.

Bekijk hier de roootz smooth kledingstomer