Roootz Hospitality Trays met Koffie Machine

Hospitality Tray met Nespresso vertuo koffie machine

Roootz hospitality trays met Nespresso Vertuo

Nespresso heeft een nieuwe koffiemachine geïntroduceerd; De Nespresso Vertuo.
Een luxe koffie machine waarmee diverse soorten koffie te bereiden zijn door middel van koffie cupjes. Deze koffie machine heeft een draaibaar waterreservoir en is hierdoor flexibel in maatvoering. Roootz heeft deze koffie machine getest en we hebben goed nieuws! Deze koffiemachine past perfect op de roootz hospitality trays.

Voor onze hospitality trays hebben we ervoor gekozen het waterreservoir naar de achterkant van de machine te draaien omdat daar voldoende ruimte voor is. De koffiemachine neemt in de breedte minder ruimte in op deze manier.

  • Roootz Napoli Tray: Bij deze tray is het mogelijk om 4 tot 8 Vertuo koffie cupjes op te bergen in de lade. Naast de machine passen met gemak nog 2 kopjes en een waterkoker op de tray.
  • Roootz Venezia Hospitality Tray: Bij deze hospitality tray is het mogelijk om 2 Vertuo koffie cupjes in één van de opbergvakjes te leggen. Wilt u uw hotelgasten meer koffie capsules geven tijdens het verblijf? Het is ook mogelijk deze op de tray klaar te leggen voor de leaflet houder. Ook voor de waterkoker en de kopjes of glazen is nog voldoende ruimte over.

Nieuwsgierig geworden? Mail of bel ons gerust of vraag een offerte aan.