Kofferrek hotel & kofferrek hotelkamer

Wat is een kofferrek?

Een kofferrek in een hotel is bedoeld om een koffer of trolley op te plaatsen tijdens het in- en uitpakken. Met een kofferrek in de hotelkamer is het gemakkelijk om persoonlijke bezittingen op 1 plek in de hotelkamer te bewaren, en hebben hotelgasten op ergonomische hoogte toegang tot hun bagage.

Hoe ziet een kofferrek voor een hotel eruit?

Een kofferrek voor in een hotelkamer heeft een frame van hout of metaal en is voorzien van stevige banden om zware koffers te kunnen dragen. De onderkant van een kofferrek is voorzien van gliders om de vloer van de hotelkamer te beschermen tegen beschadigingen. Verder is een kofferrek in een hotel meestal naast praktisch ook fraai vormgegeven zodat het kofferrek mooi past in het design van de hotelkamer.

Waar vind je een kofferrek in een hotelkamer:

In een hotelkamer is vaak niet extreem veel ruimte. Een hotel heeft maar een aantal vierkante meter per kamer om de hotelgast van alle gemakken te voorzien. Vaak staat het kofferrek uitgeklapt klaar om gebruikt te worden in een hoekje van de kamer, bij de spiegel of naast het bureau. Bovendien is het mogelijk dat je een kofferrek in de hotelkamer vind in de garderobekast of onder het bed. Dit komt omdat een kofferrek in een hotel vaak inklapbaar is. Hierdoor is het hotel flexibel met de ruimte in de hotelkamer, en kunnen ze de hotelbezoeker toch voorzien van alle luxe van een kofferrek.

OFFERTE OPVRAGEN

Bent u geïnteresseerd in een roootz kofferrek hotel? Vul het formulier in en we zullen u zo spoedig mogelijk een offerte toesturen.
Kofferrek hotel leren banden zwart staal en rvs

Wat voor soorten kofferrekken zijn er?

*Kofferrek hotel van hout
*Kofferrek hotel van RVS
*Kofferrek hotel van staal
*Kofferrek hotelkamer met leren banden
*Kofferrek hotelkamer met nylon banden
*Kofferrek hotelkamer met een lederen of stoffen bekleding
Er is voor iedere hotelkamer wel een passend materiaal of een passende kleur te vinden. Ook qua modellen is het aanbod eindeloos. Van XXL kofferrekken tot compacte kofferrekken. Van robuuste frames tot wat dunnere frames.

De voordelen van een kofferrek in de hotelkamer op een rij:
-Koffer, Weekendtas, of handbagage handig neerleggen
-In- en uitpakken op ergonomische hoogte
-Opklapbaar frame
-Persoonlijke bezittingen op 1 plek op het kofferrek in de hotelkamer
-Extra luxe en comfort
-Positieve bijdrage aan de gastbeleving
-Tijdsbesparing housekeeping

Kofferrek Hotel Bestellen

Bent u enthousiast geworden door de bovenstaande beschrijving? Wilt u graag een kofferrek voor uw hotel bestellen, of gewoon even bekijken welk kofferrek het beste past in uw hotelkamer? Bekijk hier alle mogelijkheden