Kofferdrager / kofferstandaard hotel

Wat kun je verwachten van een Roootz Kofferdrager?

Roootz ontwerpt, produceert en verkoopt kofferstandaards van hoge kwaliteit voor hotels. Een Kofferdrager of kofferstandaard hotel van Roootz is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. De kofferdragers zijn dan ook zeer fraai afgewerkt.

De kofferdragers kunnen met de klant naar wens worden aangepast. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de kofferstandaard te voorzien van een eigen logo op het frame of op de banden. Tevens kan de kofferstandaard hotel in verschillende maten of kleuren worden geproduceerd. Hierdoor is het mogelijk om de kofferdragers aan te passen zodat ze passen in iedere hotelkamer en aan de branding van het hotel.

Roootz gebruikt alleen de beste hoogwaardige materialen voor haar kofferstandaard hotel. De roootz kofferdragers zijn uitgerust met sterke banden in nylon of leer om zonder problemen zware koffers te dragen. Het belangrijkste materiaal voor de Roootz kofferstandaards is Europees Beukenhout, RVS of poeder gecoat staal. Verder zijn alle kofferdragers afgewerkt met gliders om de vloer te beschermen tegen krassen. Alle Roootz producten worden verkocht met 2 jaar garantie. Verder kan Roootz meer dan 60 verschillende kofferdragers uit voorraad leveren. Met haar producten wil Roootz een unieke bijdrage aan het creëren van sfeervolle hotelkamers.

Waar worden Kofferdragers gebruikt?

Kofferdragers zijn speciaal ontworpen voor de hotelindustrie. Bij de meeste hotels zijn kofferstandaards te vinden in de kamers, maar kofferstandaards worden ook op andere plekken gebruikt waar mensen tijdelijk verblijven zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, klinieken, bed and breakfasts en cruiseschepen. Ook thuis worden kofferdragers gebruikt, bijvoorbeeld op de logeerkamer, of in de slaapkamer bij mensen die veel reizen. Een piloot of stewardess, of een zakenman bijvoorbeeld.

Hoeveel kilo kan een kofferdrager dragen?

Een goede kofferdrager kan minimaal 60kg dragen. In dat geval is het dus mogelijk om 2 goed gevulde koffers op één kofferstandaard te plaatsen. In de meeste gevallen zal de kofferstandaard echter met één koffer of één trolley tegelijk gebruikt worden zodat deze ook toegankelijk is om er spullen in te stoppen of uit te halen.

OFFERTE OPVRAGEN

Bent u geïnteresseerd in de roootz producten? Vul het formulier in en we zullen u zo spoedig mogelijk een offerte toesturen.
Wandhaak ophanghaak voor kofferdrager hotel

Is het mogelijk om een kofferdrager op te hangen?

Ja, het is zeker mogelijk om een kofferdrager op te hangen. Er zijn speciale wandhaken te koop waarmee een kofferstandaard aan de wand te bevestigen is. De kofferdrager hangt in dat geval op de 2 wandhaken, en kan door de hotelgast van de haken afgenomen worden om deze uit te stallen en de koffer erop te leggen. Het gebruik van wandhaken zorgt ervoor dat er voldoende ruimte vrij blijft in de hotelkamer. (bijvoorbeeld voor hotelgasten die maar heel kort verblijven en alleen een handtas meenemen) Ook bieden de wandhaken het hotel de mogelijkheid om 2 kofferdragers per kamer beschikbaar te stellen. Eén kofferdrager staat dan uitgeklapt in de kamer,  de andere kofferdrager hangt aan de wand (of in de garderobekast) en kan gepakt worden indien er 2 koffers mee zijn.

Zijn er nog alternatieven voor een inklapbare kofferstandaard hotel?

Naast een losse (uitklapbare) kofferstandaard is het ook mogelijk om een kofferstandaard te verwerken in het speciaal meubilair. In dat geval is de kofferstandaard niet inklapbaar, en is deze op een vaste plek in de hotelkamer geplaatst. Door op deze manier een kofferstandaard in de hotelkamer te verwerken wordt eenheid gecreëerd, maar het maakt de kamer indeling ook minder flexibel.

Een andere trend is het verwerken de kofferstandaard in het zit-meubilair. Zo wordt door sommige hotels een poef geplaatst in plaats van een kofferdrager. Deze poef kan dan gebruikt worden om op te zitten en tevens om de bagage op te plaatsen. Een andere mogelijkheid is om kofferstandaard te verwerken in een (bed) bankje. Dit bankje staat aan het voeteneind van het bed, of tegen de wand in de hotelkamer en is voorzien van een zitgedeelte én van een gedeelte waarop de koffer geplaatst kan worden.

Een Roootz Kofferdrager bestellen

Bent u enthousiast geworden door de bovenstaande beschrijving? Wilt u graag een kofferstandaard voor uw hotel bestellen, of gewoon even bekijken welk kofferdrager het beste past in uw hotelkamer? Bekijk hier alle mogelijkheden