Hotel Trays

Wat zijn hotel trays?

Een hotel tray is een tray of dienblad (met of zonder lade) waarop een waterkoker, koffiemachine, kopjes en verdere benodigdheden voor koffie en thee kunnen worden uitgestald. Een hotel tray wordt vaak gebruikt in een hotelkamer om hotelgasten te voorzien van koffie en thee. Maar ook in ziekenhuizen op cruiseschepen of op kantoor zijn hotel trays erg populair.

Hoe ziet een hotel tray eruit?

Hotel trays zijn verkrijgbaar in heel veel soorten en maten. Zo zijn er hotel trays met een lade waarin de theezakjes, koffie cupjes, lepels ed stofvrij opgeborgen kunnen worden. Ideaal voor de housekeeping zodat ze niet lang bezig zijn om de tray schoon te maken.

Ook hotel trays met een uitsparing voor de waterkoker basis zijn populair. De waterkoker basis is in dat geval in de tray geïntegreerd, en voorzien van een anti-diefstal bevestiging. Hierdoor is het niet mogelijk om de waterkoker mee te nemen vanuit de hotelkamer.

Veel hotels kiezen voor een uitgebreide tray waarbij ze de hotel gasten een waterkoker en een (nespresso) koffiemachine aanbieden op de hotelkamer. De koffie cupjes liggen al klaar bij de koffiemachine, en de theezakjes worden in de tray opgeborgen. Zo heeft de hotelgast direct toegang tot alle luxe in de hotelkamer.

Waar vind je een hotel tray in een hotelkamer:

Een hotel tray is vaak te vinden op het bureau in de hotelkamer of in een nis in de kast. In elk geval staat een hotel tray altijd goed zichtbaar in de kamer. Sommige hotels hebben een speciaal plekje op de minibar voor een hotel tray. Ideaal, want op die manier heeft de hotel bezoeker meteen overzicht over al het eten en drinken in de hotelkamer.

OFFERTE OPVRAGEN

Bent u geïnteresseerd in de roootz producten? Vul het formulier in en we zullen u zo spoedig mogelijk een offerte toesturen.
Hotel Design met Hotel Tray

Wat voor soorten hotel trays zijn er?

*Kunststof (ABS) hotel trays
*Hotel trays van kunstleder (met of zonder lade)
*Houten hotel trays
*Compacte hotel trays van hout of kunststof
*Hotel trays van Melamine
*Hotel trays waarbij verschillende materialen zijn toegepast. Bijvoorbeeld een combinatie van hout en kunstleer

De voordelen van een hotel tray in de hotelkamer op een rij:
-Extra luxe en comfort
-Direct alle koffie en thee benodigdheden op 1 plek bij elkaar
-Tijdsbesparing housekeeping
-Positieve bijdrage aan de gastbeleving

Hotel Tray Bestellen

Bent u enthousiast geworden door de bovenstaande beschrijving? Wilt u graag een hotel tray voor uw hotel bestellen, of gewoon even bekijken welke tray het beste past in uw hotelkamer? Bekijk hier alle mogelijkheden