Strijkijzer hotel

Waarom een strijkijzer hotel?

Kleding kan gemakkelijk kreuken in de koffer of trolley. Daarom is het fijn om hotel gasten een strijkijzer aan te bieden in de hotelkamer zodat ze hun kleding netjes kunnen strijken.

Wat voor soorten hotel strijkijzers zijn er?

*Stoomstrijkijzer hotel: Deze strijkijzers zijn voorzien van een waterreservoir. Het is mogelijk om de kleding te strijken en tegelijkertijd met een krachtige stoomstoot kreukvrij te maken. Stoomstrijkijzers zijn iets zwaarder in gewicht en het is raadzaam om steeds tijdig het water te verversen. De strijk resultaten van het stoomstrijkijzer zijn wel beter dan die van bijvoorbeeld een droogstrijkijzer. Kortom een strijkijzer hotel met stoom functie.

*Droogstrijkijzer hotel: Deze strijkijzers zijn lichtgewicht, en zijn geschikt om kleding te strijken die niet al te zwaar gekreukt is. Kortom een strijkijzer hotel met eenvoudige bediening.

Extra Tip: Let er bij de aanschaf van een hotel strijkijzer op dat de strijkzool non-stick is. Dit betekend dat de onderzijde van de strijkzool voorzien is van een speciale coating waardoor deze niet snel vast zal plakken aan het strijkgoed. De roootz strijkijzers zijn allemaal voorzien van deze non stick coating.

OFFERTE OPVRAGEN

Bent u geïnteresseerd in de roootz producten? Vul het formulier in en we zullen u zo spoedig mogelijk een offerte toesturen.
Hotel strijkijzer veiligheid

Veiligheid bij strijkijzers voor hotels:

Een hotel strijkijzer heeft duidelijk andere features dan een strijkijzer voor thuisgebruik. Vooral met het oog op veiligheid zijn er duidelijke verschillen. Zo is het hotel strijkijzer uitgerust met een aantal specifieke veiligheidsfeatures:
-Bewegingssensor met automatische uitschakeling (na 30 seconden in horizontale positie en wanneer niet in gebruik en na 8 minuten in verticale positie)
-Oververhittingsbeveiliging
-Rood “in gebruik” lampje
-Veiligheidscertificaten: CE, CB, GS en RoHS goedgekeurd

Andere features van de roootz strijkijzer hotel zijn:
-Zelfreinigend systeem met anti-kalk functie (stoomstrijkijzer)
-Kabelaansluiting  is 360° draaibaar
-Lang snoer: Snoerlengte 3 meter
-Materiaal van de strijkzool is non-stick

De voordelen van een strijkijzer in de hotelkamer op een rij:
-Veilig kleding strijken tijdens hotelbezoek
-Extra luxe en comfort
-Positieve bijdrage aan de gastbeleving

Strijkijzer Hotel Bestellen

Bent u enthousiast geworden door de bovenstaande beschrijving? Wilt u graag een strijkijzer voor uw hotel bestellen, of gewoon even bekijken welk hotel strijkijzer het beste past in uw hotelkamer? Bekijk hier alle mogelijkheden