NIEUW: Roootz Hospitality Trays

Hospitality trays voor koffie en thee op de hotelkamer

Welcome trays voor koffie en thee in de hotelkamers:

Roootz hospitality trays zijn speciaal ontwikkeld om uw gasten een aangenaam verblijf in uw hotel te bezorgen. Deze twee hospitality trays zijn gemaakt van ABS; een makkelijk schoon te maken, supersterk en hygiënisch materiaal. Beide roootz welcome trays zijn verkrijgbaar met waterkoker, koffie machine, koffiekopjes en theeglazen. Mix en match zelf je favoriete combi!

  • Roootz Milano Hospitality Tray: Een Compacte Welcome Tray met anti-diefstal beveiliging voor de waterkoker, ruimte voor 3 thee zakjes en een groot compartiment voor suiker, melk, lepeltjes en lekkernijen. Perfect voor thee en oploskoffie in de hotel kamers. Een budgetvriendelijke welcome tray.
  • Roootz Venezia Hospitality Tray: Een luxe Nespresso Tray geschikt voor gebruik met een koffiemachine en diverse modellen waterkokers. Met compartimenten voor condiments en koffiecapsules om het hotelgasten aan niets te laten ontbreken tijdens het hotelbezoek. Ook verkrijgbaar met een A5 leaflet houder. (Roootz design of volgens uw eigen hotelbranding)

Nieuwsgierig geworden? Mail of bel ons gerust of vraag een offerte aan.