Mini Strijkplank voor hotels met wandhaak

Tafelmodel Strijkplank voor hotels met accessoires

Nieuw Hotel Product: De Roootz Mini Strijkplank

Roootz is trots op het nieuwe product: De Roootz Mini Strijkplank, speciaal ontworpen voor hotelkamers. Deze tafelmodel strijkplank is de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en compactheid, waardoor het een onmisbare toevoeging is voor in de hotelkamer.

Het stalen frame van de Roootz Mini Strijkplank is stevig en stabiel, met een elegante zwarte kleur die naadloos past in de moderne hotelkamer. De zwarte verwisselbare hoes voegt niet alleen een vleugje klasse toe, maar is ook gemakkelijk te reinigen.

De handige haak aan de bovenkant van de strijkplank maakt het eenvoudig om deze aan de kledingroede van de garderobekast op te hangen, of aan de Roootz wandhaak. De opvouwbare haak biedt flexibiliteit, waardoor de strijkplank zowel met als zonder haak kan worden gebruikt, afhankelijk van de voorkeur van het hotel.

Met zijn compacte en lichtgewicht ontwerp is de Roootz Mini Strijkplank uiterst draagbaar en gemakkelijk op te bergen. Het stevige en stabiele frame zorgt ervoor dat gasten een vlakke ondergrond hebben om hun kleding te strijken of te stomen, zonder concessies te doen aan stabiliteit.

De afmetingen van de strijkplank spreken voor zichzelf: opgevouwen meet hij slechts 80x32x4 cm, terwijl hij uitgevouwen een handig werkoppervlak van 80x32x12 cm biedt. Deze compacte afmetingen maken het ideaal voor hotelkamers waar ruimte kostbaar is.

Bovendien bieden we de Roootz Mini Strijkplank aan met verschillende strijkopties, zodat uw gasten de vrijheid hebben om te kiezen op basis van hun behoeften. U kunt kiezen voor een set met een krachtig 1600 W stoomstrijkijzer, een 1000 W droogstrijkijzer, of een handige 1500 W steamer, afhankelijk van de voorkeur en het type kleding van uw gasten.

Kortom, met de Roootz Mini Strijkplank biedt u uw gasten een handige en stijlvolle oplossing voor hun kledingverzorging onderweg, waarmee u hun verblijf in uw hotel nog comfortabeler maakt.

Bekijk deze hotel strijkplank hier