Low Budget Hospitality Tray voor hotels

Zwarte Hospitality Tray - Koffie en Thee Tray voor Hotels

Roootz Product Spotlight: De Roootz Siena Hospitality tray

Deze hospitality tray is gemaakt van zwart kunstleer en afgewerkt met zwarte stiksels voor een luxe uitstraling. Deze koffie- en thee- tray kan als losse vierkante tray of samen met de sachetbox voor koffiecupjes en theezakjes worden gebruikt. Je kunt je eigen hospitlaity tray mixen en matchen.
Met deze hospitality tray zijn 3 opstellingen mogelijk:
1. De Siena basis tray (met Nespresso-apparaat, waterkoker, kopjes/glazen)
2. De Siena basis tray samen met de sachethouder bovenop de tray (als theetray met waterkoker/theeglazen en theezakjes)
3. De Siena basis tray samen met de sachethouder naast de tray (met Nespresso koffiemachine, waterkoker, kopjes/glazen)

De roootz Siena hospitality tray is geschikt voor Roootz Cup Coffee Machine, en de roootz Hotel Waterkokers zoals de Roootz Eco, of de Roootz Base.
Natuurlijk is het ook mogelijk om te mixen en matchen met andere koffiemachines (zoals Nespresso INISSIA, PIXIE, VERTUO, ESSENZA, CITIZ) of met je eigen hotel waterkoker.

De grote Sachet Box met 3 compartimenten biedt veel ruimte voor koffiecupjes, theezakjes, suiker, lepels etcetera, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen de basis tray te kopen en mooie kopjes of kleine doosjes te gebruiken om koffiecupjes en theezakjes in te bewaren .
Voor elke 3 verkochte hospitality tray sets plant roootz een boom in samenwerking met WeForest. Zo dragen we ons steentje bij om de aarde te vergroenen.

Nieuwsgierig geworden? Mail of bel ons gerust of vraag een offerte aan.