Donatie Weforest | 4720 Bomen

Donation Weforest Roootz

Goed nieuws! Roootz heeft over het jaar 2020 maar liefst 1029 bomen geplant in Zambia in samenwerking met WeForest. De teller staat nu op 4720 bomen. We zijn trots en dankbaar dat we door de verkoop van de kofferrekken hospitality trays en strijkstations kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Hoe we dit doen? Bij aankoop van 3 producten uit het roootz assortiment plant roootz een boom in samenwerking met Weforest. De eerste 4 jaar hebben we bijgedragen aan een project in India. Dit project is helemaal afgerond! In 2020 zijn we gestart met bomen voor een project in Zambia.

Waarom we dit doen? Roootz wil graag wat doen om de CO2 in de atmosfeer te verminderen en de opwarming van de aarde tegen te gaan. Bomen zijn een van de meest effectieve manieren om de opwarming van de aarde te stoppen vanwege de koolstof die ze uit de atmosfeer verwijderen.

Bomen dragen ook bij aan het balanceren van de watercyclus en het verbeteren van de bodemvruchtbaarheid.Wilt u meer lezen over hoe het planten van bomen kan bijdragen aan het verminderen van CO2 in de atmosfeer? Neem een kijkje op onze WeForest-website.Hopelijk kunnen wij op deze manier meer bedrijven inspireren om wat goeds te doen voor de aarde.

We hopen meer bedrijven te inspireren om iets voor onze planeet te doen.
Bekijk hier de roootz catalogus