Roootz staat voor design & kwaliteit

Met ons merk roootz streven we naar functioneel design met oog voor detail. We maken hiervoor gebruik van eenvoudige vormen en hoogwaardige materialen. Met onze producten willen wij graag onze bijdrage leveren aan een sfeervolle inrichting van hotelkamers. De roootz producten worden gefabriceerd in Europa. Dit is een bewuste keuze. Wij garanderen dat we kwalitatief hoogwaardige producten leveren met een korte levertijd. De producten worden met liefde voor mens en milieu geproduceerd en vervoerd. Wij garanderen u een degelijk product voor een eerlijke prijs.

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast over onze producten, wilt u meer weten over ons merk, wilt u graag dealer worden van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail of bel ons. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en denken graag met u mee.

We denken een stapje verder en hopen u te inspireren dat ook te doen.

Dieke de Koning

Directeur, Roootz

Onze kernkwaliteiten

Dutch Design

De roootz producten zijn ontworpen in Nederland. Voor al onze ontwerpen streven we naar functioneel design met oog voor detail. We maken hiervoor gebruik van eenvoudige vormen en hoogwaardige materialen. Door tijdens het maken van onze ontwerpen na te denken over afmetingen en materiaalgebruik garanderen we u een degelijk product voor een eerlijke prijs.

Made in EU

De roootz producten zijn geproduceerd in Europa. Dit is een bewuste keuze. Wij willen kunnen garanderen dat we kwalitatief hoogwaardige producten leveren met een korte levertijd en de garantie dat de producten met liefde voor mens en milieu geproduceerd en vervoerd worden.

WeForest

Roootz wil graag bijdragen aan een gezonder klimaat, een groenere aarde en een herstel van haar natuurlijke bronnen. Hoe roootz dit doet? We doen dit in samenwerking met WeForest. Een internationale non-profit organisatie met als missie het creëren en promoten van duurzame herbebossing op grote schaal. Bij aankoop van 3 roootz artikelen plant roootz een boom in samenwerking met WeForest.

Volg ons op social media